Close
Skip to content

Termeni și Condiții

Conditii generale de utilizare a site-ului pufuletifaragluten.ro

1. Informatii despre www.pufuletifaragluten.ro

1.1. Site-ul web pufuletifaragluten.ro este detinut de DULOXIV SRL, inregistrata la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Buzău sub numarul J10/409/2019, CIF 40708708. E-mail contact: contact@pufuletifaragluten.ro

1.2. www.pufuletifaragluten.ro este un site web de comert electronic, care ofera spre vinzare pufuleti fara gluten ambalati .

1.3. Utilizarea site-ului www.pufuletifaragluten.ro implica acceptarea din partea dvs. a termenilor si conditiilor de utilizare prezentate, pe care va recomadam sa le parcurgeti cu atentie. Acestea sunt obligatorii pentru toti utilizatorii site-ului, fie ca sunt utilizatori inregistrati sau neinregistrati.

1.4. Nerespectarea prezentelor termeni si conditii de utilizare atrage dupa sine suspendarea contului.

1.5. DULOXIV SRL prin pufuletifaragluten.ro isi rezerva dreptul de a revizui Termenii si Conditiiile fara nici o notificare prealabila. Versiunea revizuita va fi intotdeauna disponibila pe site-ul pufuletifaragluten.ro, in sectiunea “Termeni si conditii de utilizare”

2. Continutul site-ului si Proprietatea Intelectuala

2.1. Intregul continut precum si designul site-ului apartine in totalitate pufuletifaragluten.ro si implicit SC DULOXIV SRL. Potrivit legii 8/1996 privind protectia drepturilor de autor, folosirea fara acordul pufuletifaragluten.ro a oricaror elemente de continut sau design se predepseste conform legilor aflate in vigoare.

2.2. Prin continut si design se poate intelege: imagini, texte, texte grafice si elemente de grafica web, scripturi, programe, baze de date.

2.3. DULOXIV SRL ofera oricarui utilizator (inregistrat sau neinregistrat) acces limitat in magazinul sau online. Acest acces nu da dreptul nici unui utilizator de a modifica, descarca, copia, reproduce partial sau integral continutul site-ului.

2.4. DULOXIV SRL accepta, totusi, trimiterea de legaturi externe catre magazinul sau, numai dupa obtinerea expresa in scris a acordului sau, in conditiile in care considera ca aceste legaturi nu aduc nici unui prejudiciu de imagine magazinului sau partenerilor. Cererile pentru utilizarea continutului pot fi trimise la contact@pufuletifaragluten.ro

2.5. Produsele comercializate de pufuletifaragluten.ro sunt fabricate in sectia de productie proprie. SC DULOXIV SRL are drepturi asupra produselor, denumirilor sau marcilor, pe care, ca utilizator, aveti obligatia de a nu le incalca. De asemenea, SC DULOXIV SRL este responsabila pentru imaginile si forma de prezentare a produselor, detaliile de continut si compozitie, detaliile referitoare la beneficii, etc.

2.6. www.pufuletifaragluten.ro isi rezerva dreptul de a efectua modificari in orice moment in diferite sectiuni ale site-ului. Totodata, pufuletifaragluten.ro isi rezerva dreptul de a bloca, restrictiona sau interzice accesul utilizatorilor sai la anumite sectiuni ale site-ului sau sau la intregul continut.

3. Conditii acces www.pufuletifaragluten.ro

3.1. Inregistrarea pe site-ul www.pufuletifaragluten.ro este gratuita. La inregistrare va trebui sa furnizati o adresa de e-mail valida si sa alegeti o parola stiuta doar de dvs. Va recomadam sa nu furnizati nimanui parola aleasa. www.pufuletifaragluten.ro nu va solicita in nici o circumstanta si prin nici un mijloc electronic aceasta parola: mesaje scrise sau sms.

3.2. Facem tot ce este uman posibil pentru protejarea datelor personale. Intrucat mediul online nu este 100% sigur, www.pufuletifaragluten.ro nu poate garanta securitatea informatiilor transmise de utilizatori catre noi sau serviciile noastre online. In consecinta, orice informatie transmisa catre noi se va face pe propriul risc al utilizatorului.

4. Comunicarea electronica

4.1. Comunicarea electronica reprezinta orice mesaj pe care il trimiteti catre pufuletifaragluten.ro sau orice email-uri, note, conventii, newslettere, stiri, sau orice alt tip de informatii pe care noi le furnizam catre dvs. Prin inregistrarea ca utilizator pe site-ul nostru v-ati dat acceptul si acordul ca adresa dvs. de e-mail sa fie inclusa in baza noastra de date pentru viitoare informari si newslettere. Conform legislatiei nationale si europene in domeniu, acceptul este echivalent cu semnatura olografa pe orice document din hartie, ca si cum aceste informatii ar fi tiparite.

5. Despre produsele si serviciile www.pufuletifaragluten.ro

5.1. Produsele oferite in magazinul online www.pufuletifaragluten.ro sunt fabricate in sectia de productie a DULOXIV SRL. Imaginile aferente produselor publicate pe site sunt cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate prin culoare, aspect. www.pufuletifaragluten.ro nu isi asuma raspunderea pentru orice neconcordanta care poate exista intre imaginea de prezentare si produs.

www. pufuletifaragluten.ro raspunde pentru conformitatea continutului si a gramajului produselor.

6. Disponibilitatea produselor

6.1. Produsele care se regasesc pe www.pufuletifaragluten.ro sunt disponibile pentru livrare imediata, daca nu este specificat altfel. Totusi, in ciuda eforturilor noastre de a actualiza stocurile, exista posibilitatea ca un produs, chiar daca este specificat a fi disponibil, sa nu fie in stoc. De aceea, disponibilitatea finala va fi comunicata in urma unei comenzi ferme.

6.2. In conditiile in care un produs comandat nu mai este disponibil, pufuletifaragluten.ro va poate informa asupra termenului de livrare. In ambele variante, decizia finala va apartine, dumneavoastra luand dezizia finala de a accepta termenul de livrare furnizat de unul din consultantii www.pufuletifaragluten.ro.

6.3. Toate dialogurile dintre consultantii pufuletifaragluten.ro, inclusiv confirmari ale comenzilor, informari si alte detalii vor fi transmise prin e-mail la adresa contact@pufuletifaragluten.ro

7. Preturile produselor

7.1. Preturile tuturor produselor afisate pe site-ul www.pufuletifaragluten.ro nu contin TVA .  DULOXIV SRL nu este platitoare de TVA.

7.2. Preturile NU includ cheltuielile de livrare, cu exceptia cazurilor in care este specificat in mod expres acest lucru.

7.3. Exista posibilitatea ca un numar foarte mic de produse sa aiba afisate preturi eronate, datorita sistemului informatic. De aceea, se considera pret final cel acceptat de catre client in urma confirmarii comenzii.

7.4. Daca pretul real al produsului este mai mare decat pretul afisat pe site, www.pufuletifaragluten.ro poate sa va ofere produsul la pretul respectiv, numai daca este posibil acest lucru, la fel cum si dvs. sunteti in masura sa renuntati la comanda.

7.5. In cazul in care pretul real este mai mic decat cel afisat pe site, iar dvs. ati achitat in avans, diferenta va fi returnata printr-o modalitate stabilita de comun acord, dar nu mai mult de 30 de zile de la data primirii produsului.

8. Livrarea produselor

8.1. In cazul in care produsele sunt disponibile pentru livrare imediata, acestea pot ajunge la destinatie in termen de maximum 7 zile de la confirmarea platii comenzii.

8.2. Costurile de livrare depind de modalitatea de livrare aleasa

8.3. www.pufuletifaragluten.ro isi rezerva dreptul de a intarzia sau anula livrarea comenzilor din motive independente de el: incendii, cutremure, inundatii, alunecari de teren, greve, proteste, blocarea drumurilor, razboaie, tulburari de ordin civil, alte actiuni ale autoritatilor sau impedimente de forta majora.

8.4. In cazul in care clientul nu este regasit la adresa mentionata, curierul va lua contact cu clientul si va reveni inca o data la adresa mentionata. Daca dupa a doua vizita a curierului nu se reuseste predarea produsului, comanda va fi anulata, produsul returnat catre pufuletifaragluten.ro, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

8.5. Semnarea chitantei si predarea acesteia curierului reprezinta receptia produsului de catre client si acceptul acestuia ca produsele au ajuns in stare buna.

9. Plata

9.1. Plata produselor se poate efectua:

  • 9.1.1. In avans , prin transfer bancar in contul DULOXIV SRL: RO80BTRLRONCRT0490146201- deschis la BANCA TRANSILVANIA. In momentul in care confirmarea de plata va fi primita, se va proceda la livrarea produselor;
  • 9.1.2. Plata online cu cardul ;

9.2. Produsele comandate se vor achita integral, in caz contrar livrarea va fi sistata.

9.3. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele www. pufuletifaragluten.ro

9.4. Pentru a obtine mai multe informatii despre tipurile de card acceptate de sistemul de plati online, siguranta platilor sau orice alta intrebare referitoare la plata cu cardul puteti accesa urmatorul link: https://www.plationline.ro/pages/intrebari-frecvente.php

10. Politica de retur

Urmatorul aspect face referire doar la persoanele fizice conform legislatiei in vigoare.

10.1. Avind in vedere specificul productiei – alimente pentru diete speciale, prin exceptie de la normele generale privind retururile de bunuri livrate prin comert electronic, pufuletifaragluten.ro nu admite retururi de marfa. Odata parasind spatiul de productie si depozitare, nu mai putem garanta lipsa contaminarii cu gluten, astfel incit produsele nu pot fi revindute.

10.2 Intrucat nu primim retururi la marfa expediata, toate platile sunt finale si nerambursabile

11. Garantii si exonerarea de raspundere

11.1. Prin transmiterea oricaror mesaje catre noi, prin orice mijloc de comunicare ales, sunteti de acord ca sunteti unicul responsabil pentru continutul mesajelor si veti despagubi pufuletifaragluten.ro pentru orice pagube aparute ca urmare a trimiterii mesajului dvs. sau pagube aduse pentru referinte care incalca punctele 4.2 si 4.3 ale prezentelor termeni si conditii.

11.2. www.pufuletifaragluten.ro va transmite orice date sunt solicitate de diferite organe de ancheta, in cazul in care, ca urmare a transmiterii si publicarii unui mesaj, acestea se autosesizeaza si se intenteaza o actiune judecatoreasca sau penala.

11.3.  www.pufuletifaragluten.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa. www.pufuletifaragluten.ro nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site.

11.4. www.pufuletifaragluten.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site.

11.5. Sunteti de acord sa exonerati de raspundere pufuletifaragluten.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentelor Termeni si Conditii.

12. Forta majora

12.1. www.pufuletifaragluten.ro, prin parternerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat pe site-ul sau, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.pufuletifaragluten.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la pufuletifaragluten.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele pufuletifaragluten.ro, erorile de operare, greva etc.

13. Modicarea termenilor si conditiilor

13.1. www.pufuletifaragluten.ro isi rezerva dreptul sa schimbe termenii si conditiile fara nici o notificare prealabila. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, pufuletifaragluten.ro va va notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul utilizatorului al pufuletifaragluten.ro si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link sau mesaj care face trimitere la noua forma a prezentului document.

14. Dispozitii finale

14.1. Orice problema cauzata de produsele si serviciile www.pufuletifaragluten.ro si care nu este deja cuprinsa in prezentul document se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

14.2. In cazul in care nu se ajunge la un consens amiabil, competenta solutionarii litigiului va reveni instantelor judecatoresti.

[Edit]